Skip to main content

בלוגינה #3 קפה (ב)בוץ – מרץ וילה ויטראז'

גינת הירק

בלוגינה #3 קפה (ב)בוץ – מרץ וילה ויטראז'

מאז שהתחלתי לשתות קפה, הוא תמיד היה "קפה של אחרי העבודה"
כזה שנותן לך רגע לנשום ולנוח אחרי יום עבודה.
לאורך השנים אני זוכר מחלוקות בעניין זה עם חברים יודעי דבר.
טענתם הקבועה הייתה שחייבים "קפה של בוקר" כדי לפתוח את היום. מאז עברו כמה חורפים ומים רבים זרמו בירדן… היום אפשר להגיד שלבקרים שלי נוסף גם קפה של בוקר.
אבל ב"בלוגינה" הזה אני רוצה לספר לכם על מתכון של צוות גינת הירק ל"קפה של אחרי העבודה"

גינת הירק

מצרכים דרושים:

  • מעיל
  • מכנסי דגמ"ח
  • מגפיים גבוהים
  • כפפות עבות
  • מזמרה

והכי חשוב שעון טוב שישכים אותכם מוקדם (בכל זאת חקלאות..)
ועכשיו ניגשים לערוגת הירק ומסתכלים עליה במבט בוחן.
מסיירים בין הערוגות החדשות והוותיקות, בודקים מה גדל בהצלחה ומה עוד צריך להיעשות..
לאחר כמה שעות של עישוב, שתילה הרכבת צינורות ועוד.. הטלפון מצלצל. על הקו לקוחה שרוצה להזמין ירקות מגינת הירק.

גינת הירק

*בחודש מרץ אנו מגדלים בגינה: צנוניות, רוקט, כרוב אדום ולבן, ברוקולי, מנגולד, קולורבי וחסות מכל הסוגים.
בשלב זה נוציא את המזמרה והכפפות שהכנו מראש וניגש מיד לקטיף !
לאחר שמילאנו את הסל בירקות טריים ואת עצמינו בבוץ, הסל של הלקוחה נראה נפלא והמתכון שלנו כמעט מוכן..
אגב, בתזמון מושלם התחיל לרדת גשם זלעפות שבישר לנו על סיום יום העבודה.
וכן, זה בדיוק הזמן הנכון להתיישב על הכיסא, עם הספל החם מתחת לסככה הגדולה ולהינות מניחוח האדמה הרטובה ומ"קפה של אחרי העבודה.."

אנחנו מזמינים אותכם לגינת הירק שלנו בוילה ויטראז' לשבת איתנו על קפה טוב וסיור עם קטיף חוויתי!

אולי יעניין אותך

בלוגינה #5 אוווו מאי !

"או מאי.. מה זה הכל אורגני..? איך אתם מצליחים לגדל בלי לרסס?" נשאלתי (באנגלית חורקת...

בלוגינה 6 # אתה יודע שעשית את הדבר הנכון!!

העבודה בגן הירק לעיתים פיזית ומאתגרת, בשמש היוקדת או בסערה ובקור.. אבל יש רגעים ששווים...

גינת ירק

בלוגינה #1 דצמבר וילה ויטראז'

ודאי כבר הרגשתם את הקור העז שהגיע אלינו בשבועיים האחרונים ומבשר את בואו של החורף....

וילה ויטראז'